background(19)
icon for headers(1)

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

icon for headers(1)

Στοιχεία Εταιρίας

O ιστότοπος «Petshop1.gr» είναι ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης
προϊόντων και υπηρεσιών (στο εξής καλούμενο «ηλεκτρονικό κατάστημα» ή «ιστότοπος») της ατομικής εταιρείας με την επωνυμία Ευθυμίου Ι. Δημήτριος με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected] και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 23920-63003, η οποία ανήκει στο δίκτυο εμπορικών καταστημάτων με το σήμα «Petshop1.gr».

Ο επισκέπτης ή χρήστης των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου Petshop1.gr υπόκειται στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους οφείλει να διαβάσει προσεκτικά. Σε περίπτωση που δε συμφωνεί με κάποιον από τους παρακάτω όρους, οφείλει με δική του ευθύνη να απόσχει από τη χρήση του ιστοτόπου και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από αυτόν.

icon for headers(1)

Όροι χρήσης

Το Petshop1.gr μπορεί να τροποποιήσει τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από τη δημοσιοποίηση των αλλαγών θα σημαίνει ότι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Στην περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους όρους, πρέπει να σταματήσετε τη χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Petshop1.gr καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

icon for headers(1)

Περιορισμός ευθύνης

To Petshop1.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητα της Petshop1.gr.

Το Petshop1.gr παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Αν και έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην όσο καλύτερη απεικόνιση και περιγραφή των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στην ιστοσελίδα και δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Το Petshop1.gr δε φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.

Τέλος, το Petshop1.gr εγγυάται την άμεση αποστολή των παραγγελιών (εντός 1 με 3 εργάσιμων ημερών), αλλά όχι την παράδοση τους σε συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς αυτή γίνεται με συνεργαζόμενες courier και όχι με δικά του μέσα.

icon for headers(1)

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του Petshop1.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία το Petshop1.gr έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης ρητής εξουσιοδότησης του Petshop1.gr ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Petshop1.gr ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του Petshop1.gr ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία του Petshop1.gr ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει ουδαμού άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

icon for headers(1)

Προσωπικά Δεδομένα – Απόρρητο Συναλλαγών

Υπεύθυνος φορέας για τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την έννοια του ελληνικού δικαίου και της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η εταιρεία:

ΕΥΘΥΜΙΟΥ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 79, ΤΡΙΛΟΦΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΚ 57500

Υπεύθυνος για την επεξεργασία τους ορίζεται ο κύριος ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Το Petshop1.gr χρησιμοποιεί τα δεδομένα των επισκεπτών (Όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, κλπ.), εφόσον αυτά έχουν καταχωρηθεί μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας για την επικοινωνία μαζί σας.

Το Petshop1.gr χρησιμοποιεί τα δεδομένα των επισκεπτών (διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή τους στο newsletter, για τη λήψη προσφορών και ενημερωτικών δελτίων του Petshop1.gr.

Το Petshop1.gr χρησιμοποιεί τα δεδομένα των επισκεπτών (διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η καταχώρηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης αλληλογραφίας σε προκαθορισμένα πεδία του ιστότοπου, για την υπενθύμιση μη ολοκληρωμένης αγοράς για προϊόντα τα οποία έχουν προστεθεί και παραμένουν στο καλάθι αγορών.


Το Petshop1.gr χρησιμοποιεί τα δεδομένα των επισκεπτών (διεύθυνση IP), εφόσον επιτραπεί από τους ίδιους, με σκοπό την εύρεση του πλησιέστερου καταστήματος.

Το Petshop1.gr χρησιμοποιεί τα δεδομένα των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) που έχουν καταχωρηθεί στην Ιστοσελίδα για όλους τους προαναφερθέντες σκοπούς επεξεργασίας καθώς και για την εκτέλεση των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα στοιχεία των χρηστών και των συναλλαγών θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από το Petshop1.gr θα συναινούν και θα αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες του Petshop1.gr στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης.

Το Petshop1.gr χρησιμοποιεί τα δεδομένα των χρηστών (Όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση) που έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγή μέσω της Ιστοσελίδας, για τη διαδικασία κριτικών και αξιολογήσεων των προϊόντων.
Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος ενημέρωσης, πρόσβασης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού σκοπού και φορητότητας σύμφωνα με τα άρθρα 12-22 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας). Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Κατά τα λοιπά το Petshop1.gr δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Petshop1.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών.

icon for headers(1)

Χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων

Τα δεδομένα που παρέχονται από τους χρήστες θα τηρούνται/αποθηκεύονται από το Petshop1.gr μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο της έχουν κοινοποιηθεί τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.
Αν ο χρήστης έχει δώσει τη ρητή συγκατάθεσή του για τη χρήση των προσωπικών του δεδομένων για διαφημιστικούς λόγους (εγγραφή στο Newsletter), αυτά θα χρησιμοποιηθούν για αυτόν τον σκοπό μέχρις ότου ανακαλέσει ο χρήστης τη συγκατάθεσή του.

icon for headers(1)

Προσωπικά Δεδομένα Ανηλίκων

Ρητά δηλώνουμε την πρόθεση μας να μην συλλέξουμε δεδομένα ανηλίκων. Ωστόσο, εάν δεν γίνει αντιληπτή η ανηλικότητα του χρήστη, παρακαλούνται οι γονείς ή οι κηδεμόνες να μας ενημερώσουν χωρίς καθυστέρηση, προκειμένου να προβούμε άμεσα στη διαγραφή των δεδομένων αυτών.

icon for headers(1)

Cookies

Κατά την περιήγησή του χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Petshop1.gr, αυτός αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα και χωρίς περιορισμούς ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί την πολιτική απορρήτου καθώς και την χρήση των λεγόμενων cookies. Το cookie είναι ένα αρχείο το οποίο αποθηκεύεται στον υπολογιστή, το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας όταν επισκέπτεστε οποιονδήποτε Διαδικτυακό Τόπο και ενδεικτικά ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με:

  • τη διαδικτυακή συμπεριφορά και με τις προτιμήσεις του χρήστη προκειμένου να του αποσταλεί (από εμάς, τους συνεργάτες ή/και τους διαφημιζόμενους/χορηγούς) στοχευμένη διαφήμιση ή προσφορές που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις του και οι οποίες θα εξακολουθούν να του παρουσιάζονται όταν επισκέπτεται ένα Διαδικτυακό Τόπο που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά του (συμπεριφορικά cookies – διαφήμιση/cookies τρίτων),
  • με τις σελίδες που επισκέπτεται ο χρήστης στο Διαδικτυακό Τόπο καθώς και αν προκύπτουν σφάλματα με αυτές (cookies επίδοσης),
  • με την ανάλυση της χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου (π.χ. google analytics),
  • με το είδος του προγράμματος περιήγησης,
  • του παρόχου υπηρεσίας διαδικτύου (ISP),
  • με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή με την αποθήκευση του username του χρήστη (όπου χρειάζεται) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το καταχωρεί από την αρχή κατά την επιστροφή του στον διαδικτυακό μας τόπο (cookies που αφορούν στη λειτουργικότητα).

Ο Ιστότοπός μας κάνει χρήση cookies, πρωτίστως, με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και την παροχή των υψηλότερης δυνατής ποιότητας υπηρεσιών προς τους χρήστες μας.

Έχουμε τοποθετήσει τα cookies μας στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Α) Απολύτως Απαραίτητα Cookies: Αυτά απαιτούνται για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Για παράδειγμα, cookies που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σε ασφαλείς περιοχές του ιστοτόπου μας ή να θυμάται ο ιστότοπος τις επιλογές των επισκεπτών μας, όπως το όνομα χρήστη, την περιοχή, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και εξατομικευμένες λειτουργίες. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου μας.
  • Β) Cookies Ανάλυσης και Στατιστικών: Αυτά μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να υπολογίζουμε τον αριθμό των χρηστών του ιστότοπού μας και να δούμε πώς οι χρήστες αυτοί περιηγούνται στον ιστότοπό μας. Αυτό βοηθά να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας, για παράδειγμα, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν εύκολα να βρουν αυτό που αναζητούν.
  • Γ) Cookies Marketing και Επαναστόχευσης: Καταγράφουν την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί και τους συνδέσμους που ακολουθήσατε. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση εξατομικευμένου περιεχομένου με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να καταστήσουμε τη διαφήμιση που εμφανίζεται σε αυτήν πιο σχετική με τα ενδιαφέροντά σας.

Έχετε την ευχέρεια να ελέγχετε τη χρήση των cookies, επιτρέποντάς τα ή διαγράφοντάς όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να μην δέχεται cookies από κανένα διαδικτυακό τόπο.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπού μας αν τα cookies είναι απενεργοποιημένα.

icon for headers(1)

Ευθύνη Χρήστη

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.


Υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί τo ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Petshop1.gr για:

  1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Petshop1.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου
  2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.
  3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας)
  4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους
  5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών
  6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων
  7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο
  8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες
icon for headers(1)

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Petshop1.gr και το Petshop1.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η EΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του διαδικτύου ή για την οιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Το Petshop1.gr παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι το Petshop1.gr εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους.

icon for headers(1)

Πολιτική τιμών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα το Petshop1.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

icon for headers(1)

Επίλυση Διαφορών

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε διαφορά από τη μεταξύ μας συναλλαγή για την επίλυση της οποίας, θα μας έχετε αποστείλει σχετικό έγγραφο αίτημα αλλά δεν καταφέρουμε να καταλήξουμε σε κοινή μεταξύ μας συμφωνία, έχετε δυνατότητα να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών μέσω διαδικτύου, στη διεύθυνση webgate.ec.europa.eu/odr/ η οποία συνδέεται απευθείας με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» (//www.synigoroskatanaloti.gr). Στην πλατφόρμα αυτή μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα για την επίλυση της διαφοράς οπότε θα μπορεί να κληθεί ακολούθως η εταιρεία μας από την αρμόδια Αρχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
Επίσης θέτουμε υπόψιν σας ότι το Petshop1.gr αναγνωρίζει στα πλαίσια της καλής πίστης το συμβουλευτικό χαρακτήρα των αποφάσεων της Αρχής που θα επιληφθεί και δεν έχει δεσμευθεί για την εκτελεστότητα των αποφάσεων αυτών. Σε κάθε περίπτωση μη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς μέσω της πλατφόρμας ΗΕΔ, αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια.